Za medije /  Novice

Novice

09. junij 2017

Prvo srečanje Kluba direktorjev

V Poslovni coni Komenda so se v četrtek, 8. junija 2017, ob 13. uri na pobudo direktorja družbe Poslovna cona Komenda Matica Romšaka, zbrali vodilni predstavniki več kot 35-ih podjetij iz poslovne cone, na prvem srečanju Kluba direktorjev.

Že ob razmišljanju in prvem obvestilu direktorja Romšaka, da bi se oblikoval Klub direktorjev, ki bi v eni najlepših poslovnih con v Sloveniji, s sodelovanjem, izmenjavami izkušenj, načrtovanjem in dogovarjanjem o prostorskih, prometnih in drugih skupnih vprašanjih sodeloval tudi v poslovnih okvirih občine Komenda, so bili odzivi direktorjev zgolj pozitivni, brez ene izjeme.

V četrtek se jih je zbrala kar polovica vseh v coni, do konca srečanja pa še kakšen od predstavnikov podjetij več. Za prijetno triurno srečanje v lepem in sončnem vremenu so v zeleni poslovni coni poskrbeli tudi donatorji, saj so predstavniki podjetja G3 SPIRITS poskrbeli za degustacijo svojih najboljših žganih pijač, HIŠA DOBRIH VIN KOŽELJ je pripravila degustacijo zlate penine , Poslovna cona Komenda, kot organizator, pa je poskrbela za prigrizke ter brezalkoholne napitke in druga okrepčila.

Vse sta najprej nagovorila direktor Matic Romšak, nato pa še župan občine Komenda Stanislav Poglajen.

Direktor Matic Romšak, je poudaril, da cona na opredeljenih površinah postaja polna, da pa se skupaj z naravovarstveniki dogovarjajo, da ob določenih pogojih pridobijo soglasje za zazidljivost na delu zemljišč, ki so v preteklosti bila izvzeta. Kar pa zadeva prometne težave, bi lahko tudi skupaj s poslovnim poudarkom iz cone opozorili na pospešitev ureditve in izgradnjo nove prometne povezave z bližnjo avtocesto v Vodicah. Razvoj in rast podjetij pa naj bi poslovno povezala tudi lokalno skupnost oziroma občino z novimi delovnimi mesti in zaposlovanjem iz tega prostora. Z oceno, da se je cona v zadnjih treh letih zelo dogradila in napolnila razpoložljive prostorske možnosti in da ta del občine Komenda postaja ne le vse bolj poslovno zanimiv, ampak tudi prijazen ljudem v občini in v skrbi za sonaravno delo in bivanje, pa se je strinjal tudi župan Stanislav Poglajen.

Klub direktorjev Poslovne cone Komenda je tako v četrtek postal zanimiva nadgradnja vse večjega poslovnega zanimanja in odločanja za umestitev novih poslovnih dejavnosti v tem jugovzhodnem delu Gorenjske.

Vabimo predstavnike vseh podjetij iz prve in druge faze da nam posredujejo svoje prave kontaktne podatke, da bomo na prihodnje srečanje lahko povabili vse zainteresirane.

1. srečanje Kluba direktorjev 1. srečanje Kluba direktorjev 1. srečanje Kluba direktorjev 1. srečanje Kluba direktorjev 1. srečanje Kluba direktorjev 1. srečanje Kluba direktorjev 1. srečanje Kluba direktorjev 1. srečanje Kluba direktorjev 1. srečanje Kluba direktorjev 1. srečanje Kluba direktorjev 1. srečanje Kluba direktorjev 1. srečanje Kluba direktorjev 1. srečanje Kluba direktorjev 1. srečanje Kluba direktorjev 1. srečanje Kluba direktorjev 1. srečanje Kluba direktorjev 1. srečanje Kluba direktorjev 1. srečanje Kluba direktorjev 1. srečanje Kluba direktorjev 1. srečanje Kluba direktorjev 1. srečanje Kluba direktorjev 1. srečanje Kluba direktorjev 1. srečanje Kluba direktorjev 1. srečanje Kluba direktorjev 1. srečanje Kluba direktorjev 1. srečanje Kluba direktorjev 1. srečanje Kluba direktorjev 1. srečanje Kluba direktorjev 1. srečanje Kluba direktorjev 1. srečanje Kluba direktorjev 1. srečanje Kluba direktorjev 1. srečanje Kluba direktorjev 1. srečanje Kluba direktorjev 1. srečanje Kluba direktorjev 1. srečanje Kluba direktorjev 1. srečanje Kluba direktorjev 1. srečanje Kluba direktorjev 1. srečanje Kluba direktorjev 1. srečanje Kluba direktorjev 1. srečanje Kluba direktorjev 1. srečanje Kluba direktorjev 1. srečanje Kluba direktorjev 1. srečanje Kluba direktorjev 1. srečanje Kluba direktorjev

<< nazaj